U 3. maju porinut tanker "Istra"

Bez autora
Oct 30 2011

Svi tankeri u našoj floti sagrađeni su u 3. maju i nastavljamo ih graditi u domaćim brodogradilištima do 2015. godine, ne samo zbog domoljublja nego zbog uvjerenja da je domaći brod vrhunski svjetski proizvod. Rekao je to na porinuću tankera Istra u 3. maju direktor Uljanik plovidbe Dragutin Pavletić. Nakon "Pomera" to je drugi brod za pulskoga brodara i posljednji iz serije od četiriju jednakih brodova za domaće brodare koje je Ministarstvo mora uvrstilo u sustav poticaja. Brodu je kumovala stipendistica Uljanik plovidbe Manuela Ivić. Na isti navoz položena je kobilica za drugi od četiriju ugovorenih asfalt-tankera za švedsku kompaniju Wisby Tankers.

U 3. maju porinut tanker "Istra"Svi tankeri u našoj floti sagrađeni su u 3. maju i nastavljamo ih graditi u domaćim brodogradilištima do 2015. godine, ne samo zbog domoljublja nego zbog uvjerenja da je domaći brod vrhunski svjetski proizvod.

Rekao je to na porinuću tankera Istra u 3. maju direktor Uljanik plovidbe Dragutin Pavletić.

Nakon "Pomera" to je drugi brod za pulskoga brodara i posljednji iz serije od četiriju jednakih brodova za domaće brodare koje je Ministarstvo mora uvrstilo u sustav poticaja.

Brodu je kumovala stipendistica Uljanik plovidbe Manuela Ivić. Na isti navoz položena je kobilica za drugi od četiriju ugovorenih asfalt-tankera za švedsku kompaniju Wisby Tankers.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik